Ciuperci cu praz

Reteta culinara » Retete culinare » Retete de post » Ciuperci cu praz

Ciuperci cu praz

Ingrediente:

800g ciuperci,800g praz subtire,300g rosii,300ml suc de rosii,o legatura de patrunjel,o legatura de marar,ulei, sare, piper

Mod de preparare:

Se curata ciupercile, se spala bine, se taie felii si se inabusa in ulei. Prazul se taie in bucati de 2 cm lungime si se caleste in ulei. Se pune apoi prazul peste ciuperci, se condimenteaza si se adauga sucul de rosii si rosiile decojite si taiate in sase. Se lasa sa fiarba 30 min. Cand este aproape gata se adauga verdeata tocata fin.

Adauga comentariu la reteta - Ciuperci cu praz


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Chifle umplute si mozzarella cu rosii la cuptor
Salata de telina si morcovi rasi
Paine pictata
Palet de dames
Supa de dovleac ( Butternut )
Salata de mango
Quinoa cu legume
Parmigiana di melanzane
Tocanita de naut la cuptor
Crostoni cu miel
Spaghetti integrale cu leurda si rosii
Pogacele cu jumari
Dovlecei crocanti la cuptor
Poularde au vin (à la Jurassiene)
Ciuperci umplute cu crema de broccoli