Ciuperci cu praz

Reteta culinara » Retete culinare » Retete de post » Ciuperci cu praz

Ciuperci cu praz

Ingrediente:

800g ciuperci,800g praz subtire,300g rosii,300ml suc de rosii,o legatura de patrunjel,o legatura de marar,ulei, sare, piper

Mod de preparare:

Se curata ciupercile, se spala bine, se taie felii si se inabusa in ulei. Prazul se taie in bucati de 2 cm lungime si se caleste in ulei. Se pune apoi prazul peste ciuperci, se condimenteaza si se adauga sucul de rosii si rosiile decojite si taiate in sase. Se lasa sa fiarba 30 min. Cand este aproape gata se adauga verdeata tocata fin.

Adauga comentariu la reteta - Ciuperci cu praz


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Schichttorte  Baumkuchen
Bors de iarna cu afumatura
Vegeta de casa
Muffins cu spanac
Cheesecake cu rosii si busuioc
Chiftelute din orez
Aperitiv in foi de napolitana
Supa crema de ciuperci
Cozonac cu mac si melcisori cu scortisoara
Supa de pasare cu fructe goji
Spaghetti integrale cu leurda si rosii
Prajitura cu visine si ciocolata
Tort de ciocolata
Rulada de omleta
Supa Imperiala