Ciuperci cu praz

Reteta culinara » Retete culinare » Retete de post » Ciuperci cu praz

Ciuperci cu praz

Ingrediente:

800g ciuperci,800g praz subtire,300g rosii,300ml suc de rosii,o legatura de patrunjel,o legatura de marar,ulei, sare, piper

Mod de preparare:

Se curata ciupercile, se spala bine, se taie felii si se inabusa in ulei. Prazul se taie in bucati de 2 cm lungime si se caleste in ulei. Se pune apoi prazul peste ciuperci, se condimenteaza si se adauga sucul de rosii si rosiile decojite si taiate in sase. Se lasa sa fiarba 30 min. Cand este aproape gata se adauga verdeata tocata fin.

Adauga comentariu la reteta - Ciuperci cu praz


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Drob de pui
Prajitura cu gutui si branza
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Somon salbatic cu crusta de brinza
Friptura de miel in slowcooker
Supa de gulii
Portofele de cod cu fasole verde
Oua umplute
Musaca
Saratele
Inghetata prajita
Tort de nuci
Cupola ninsa cu ciocolata
Marmelada de zmeura
Salata de telina si morcovi rasi