Sote de mazare

Sote de mazare

Ingrediente:

un kg mazare, 2-3 linguri ulei, 2-3 linguri marar sau patrunjel verde, sare, o lingurita zahar

Mod de preparare:

Mazarea se pune la fiert in apa clocotita si se lasa sa fiarba pana se inmoaie. Se sareaza apoi se strecoara si se pune intr-o cratita cu ulei infierbantat, in care s-a topit zaharul. Se presara verdeata tocata si se scutura cratita pentru a amesteca bine continutul. Inainte de servire se adauga o bucatica de margarina. Se serveste fierbinte.

Adauga comentariu la reteta - Sote de mazare


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Salata de sfecla rosie cu pui
Pateu din ficatei de pui
Salata de ton cu ardei gras
Musaca
Baclavale traditionale
Ardei umpluti,mai altfel
Islere
Ciorba de praz cu zeama de varza
Chisca cu hrisca - caltabos de Bucovina
Gogosele din flori de dovleac
Aluat picant pentru tarte, biscuiti
Somon salbatic in sos de vin cu marar
Fursecuri fine cu nuci
Tagliatelle a La-Chef-A
Baton de vanilie