Sote de mazare

Sote de mazare

Ingrediente:

un kg mazare, 2-3 linguri ulei, 2-3 linguri marar sau patrunjel verde, sare, o lingurita zahar

Mod de preparare:

Mazarea se pune la fiert in apa clocotita si se lasa sa fiarba pana se inmoaie. Se sareaza apoi se strecoara si se pune intr-o cratita cu ulei infierbantat, in care s-a topit zaharul. Se presara verdeata tocata si se scutura cratita pentru a amesteca bine continutul. Inainte de servire se adauga o bucatica de margarina. Se serveste fierbinte.

Adauga comentariu la reteta - Sote de mazare


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tiramisu de capsuni si cocos
Crema de zahar ars
Salam de caracatita
Cheesecake cu rosii si busuioc
Musaca
Brezel (covrigi nemtesti)
Pachetele cu porumb si branza
Batoane de cereale
Tartiflette
Pogacsa
Rulada de somon afumat
Branza cu verdeturi
Spinach and Feta Quesadilla
Creveti crocanti cu cocos
Fursecuri simple