Ciorba de fasole verde

Reteta culinara » Retete culinare » Retete de post » Ciorba de fasole verde

Ciorba de fasole verde

Ingrediente:

1 kg. fasole verde, 2 buc. ceapa, 2 buc. ardei, 1 buc. morcov, 2-3 buc. rosii (sau 3-4 linguri de bulion), o legatura de patrunjel, o legatura de marar, o lingura ulei, o legatura leustean, sare

Mod de preparare:

Fasolea se curata de codite, se spala si se rupe bucatele. Ceapa si ardeii se curata, se taie marunt,morcovul se curata si se da pe razatoare. Fasolea se pune la fiert in 2 l de apa clocotita cu sare, se adauga zarzavaturile si se fierb bine. Dupa ce au fiert, se adauga rosiile taiate felii, uleiul, verdeata taiata marunt si se potriveste de sare.Se poate servi cu piine prajita.

Adauga comentariu la reteta - Ciorba de fasole verde


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tarta rustica cu piersici
Paine rapida fara drojdie
Bruschette cu dovlecei
Chec aperitiv,stelute si braduti
Supa crema de ciuperci
Cheesecake cu rosii si busuioc
Dulceata de grapefruit
Papanasi
Castraveti cu maioneza de avocado
Cotlete de vinete
Sesame Chicken
Oua tari cu sos
Beef Bourguignon - Julia Child
Muffins cu usturoi si ierburi
Lasagne cu spanac si branza chevre