Ciorba de fasole verde

Reteta culinara » Retete culinare » Retete de post » Ciorba de fasole verde

Ciorba de fasole verde

Ingrediente:

1 kg. fasole verde, 2 buc. ceapa, 2 buc. ardei, 1 buc. morcov, 2-3 buc. rosii (sau 3-4 linguri de bulion), o legatura de patrunjel, o legatura de marar, o lingura ulei, o legatura leustean, sare

Mod de preparare:

Fasolea se curata de codite, se spala si se rupe bucatele. Ceapa si ardeii se curata, se taie marunt,morcovul se curata si se da pe razatoare. Fasolea se pune la fiert in 2 l de apa clocotita cu sare, se adauga zarzavaturile si se fierb bine. Dupa ce au fiert, se adauga rosiile taiate felii, uleiul, verdeata taiata marunt si se potriveste de sare.Se poate servi cu piine prajita.

Adauga comentariu la reteta - Ciorba de fasole verde


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Sirop de citrice
Aripioare crocantoase (stil KFC)
Caltabosi
Caracatita in ulei
Aperitiv cu branza brie la cuptor
Muffins cu usturoi si ierburi
Salata Manager
Bulion de rosii
Supa crema de rosii si morcovi
Roastbeef a la Jamie
Caramel Tiramisu
Ardei copti pane
Cozonac Grania
Fursecuri fine cu nuci
Palet de dames