Tocanita de fasole boabe cu masline

Reteta culinara » Retete culinare » Retete de post » Tocanita de fasole boabe cu masline

Tocanita de fasole boabe cu masline

Ingrediente:

500 g fasole boabe fierte, 4 cepe, 200 g masline, cimbru, sare, boia, ulei, bulion

Mod de preparare:

Ceapa se taie marunt, se caleste cu sare si cu ulei, se adauga boiaua si bulionul si se fierbe cu putina zeama din fasole pana se inmoaie. Se adauga sarea, cimbrul si maslinele. Se amesteca cu fasolea fiarta, se pun condimente si se da la cuptor 10-15 min. Cand se serveste se presara frunze tocate de telina, patrunjel sau alta verdeata de sezon.

Adauga comentariu la reteta - Tocanita de fasole boabe cu masline


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tagliatelle cu ciuperci
Fettuccine cu ton si rosii
Ciuperci umplute cu crema de broccoli
Gratin de paste si peste, cu bezea
Capunti alla puttanesca
Somon la gratar
Pasta de avocado
Manti
Baclavale traditionale
Tocanita de naut la cuptor
Somon salbatic in sos de vin cu marar
Rulada de somon afumat
Chec de carne
Snitzel de vita cu crusta de ierburi aromate
Rulada de ciuperci