Tocanita de fasole boabe cu masline

Reteta culinara » Retete culinare » Retete de post » Tocanita de fasole boabe cu masline

Tocanita de fasole boabe cu masline

Ingrediente:

500 g fasole boabe fierte, 4 cepe, 200 g masline, cimbru, sare, boia, ulei, bulion

Mod de preparare:

Ceapa se taie marunt, se caleste cu sare si cu ulei, se adauga boiaua si bulionul si se fierbe cu putina zeama din fasole pana se inmoaie. Se adauga sarea, cimbrul si maslinele. Se amesteca cu fasolea fiarta, se pun condimente si se da la cuptor 10-15 min. Cand se serveste se presara frunze tocate de telina, patrunjel sau alta verdeata de sezon.

Adauga comentariu la reteta - Tocanita de fasole boabe cu masline


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Ciuperci umplute cu crema de broccoli
Salata de ton cu ardei gras
Spaghetti cu zucchini si rosii
Prajitura  cu mac
Brownies cu miere si seminte
Musaca
Vis de vara: Tort cu zmeura, ciocolata si frisca
Somloi Galuska
Chiftelute de carne
Salata de sfecla rosie cu pui
Dovlecei cu patrunjel si usturoi
Kunefe (cataif)
Capunti alla puttanesca
Tiramisu de capsuni si cocos
Rulada de pui