Tocanita de fasole boabe cu masline

Reteta culinara » Retete culinare » Retete de post » Tocanita de fasole boabe cu masline

Tocanita de fasole boabe cu masline

Ingrediente:

500 g fasole boabe fierte, 4 cepe, 200 g masline, cimbru, sare, boia, ulei, bulion

Mod de preparare:

Ceapa se taie marunt, se caleste cu sare si cu ulei, se adauga boiaua si bulionul si se fierbe cu putina zeama din fasole pana se inmoaie. Se adauga sarea, cimbrul si maslinele. Se amesteca cu fasolea fiarta, se pun condimente si se da la cuptor 10-15 min. Cand se serveste se presara frunze tocate de telina, patrunjel sau alta verdeata de sezon.

Adauga comentariu la reteta - Tocanita de fasole boabe cu masline


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tort cu mere si nuci
Chifle umplute si mozzarella cu rosii la cuptor
Paste cu spanac si gorgonzola
Pachetele cu porumb si branza
Rulada de omleta
Prajitura parfumata cu caise si flori de lavanda
Paste uriase, umplute cu spanac si ricotta
Chec negru
Feta cu rosii uscate,in ulei
Chec de carne
Oua tari cu sos
Paine cu seminte
Aluat picant pentru tarte, biscuiti
Cozonac Grania
Muffins cu spanac