Icre din fasole alba

Reteta culinara » Retete culinare » Retete de post » Icre din fasole alba

Icre din fasole alba

Ingrediente:

1/2 kg. fasole alba uscata,ulei,1 lamaie, sare, boia sau piper,100 gr. masline,1 buc. ceapa

Mod de preparare:

Se pune la fiert fasolea inmuiata din ajun in apa rece cu sare. Cind s-a inmuiat, se scurge zeama (care se poate servi separat cu taitei), iar fasolea se trece printr-o sita deasa. Pireul se freaca turnand ulei cu picatura, ca la maioneza. Cind este suficient de grasa se adauga zeama de lamaie, ceapa rasa, sare si boia pina capata culoarea roz ca icrele.Se asaza pe un platou lung, se garniseste cu cite o gramajoara de masline tocate la distanta de 2-3 cm,alternind cu felioare subtiri de lamiie.

Adauga comentariu la reteta - Icre din fasole alba


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Ardei umpluti
Salata de fasole cu ton
Chocolate Gugelhupf
Taameia
Friptura de miel in slowcooker
Lasagne cu spanac si branza chevre
Tortelete cu crema Toffee
Inghetata de nectarine si caise
Parmigiana di melanzane
Chiftelute de calamari
Capunti alla puttanesca
Sesame Chicken
Quark-brinza cremoasa acrisoara
Frigarui de pui
Tarte Flambée