Ciuperci cu maioneza de post

Reteta culinara » Retete culinare » Retete de post » Ciuperci cu maioneza de post

Ciuperci cu maioneza de post

Ingrediente:

500 gr de ciuperci,1 cartof,ulei,sare,1 lingurita de mustar

Mod de preparare:

Se dau intr-un clocot cipercile (nu prea mult ca isi pierd vitaminele), se scurg, se racesc si se taie mic! Se fierbe cartoful, se raceste bine (sa fie chiar foarte rece), se piseaza ca de piure si se pune intr-un vas de maioneaza si se bate cu mixerul ca la maioneza cu ulei - pana se leaga si se dubleaza cantitatea initiala! La sfarsit de adauga mustarul. Se adauga maioneza peste ciuperci, sare, un catel de usturoi mic pisat (doar pentru aroma discreta) si cui ii place verdeata (marar sau patrunjel tocat mic)!

Adauga comentariu la reteta - Ciuperci cu maioneza de post


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Supa de gulii
Placinta  cu pui, spanac si branza
Vanilla Club
Oua tari cu sos
Ciorba de salata
Melcisori de pizza
Prajitura parfumata cu caise si flori de lavanda
Lasagne cu spanac si branza chevre
Muffins cu dovleac(Butternut)
Tocanita de naut la cuptor
Antricot cu sos de piper verde
Caviar de vinete
Bruschette cu legume si tofu
Palet de dames
Ardei umpluti II