Ciuperci cu maioneza de post

Reteta culinara » Retete culinare » Retete de post » Ciuperci cu maioneza de post

Ciuperci cu maioneza de post

Ingrediente:

500 gr de ciuperci,1 cartof,ulei,sare,1 lingurita de mustar

Mod de preparare:

Se dau intr-un clocot cipercile (nu prea mult ca isi pierd vitaminele), se scurg, se racesc si se taie mic! Se fierbe cartoful, se raceste bine (sa fie chiar foarte rece), se piseaza ca de piure si se pune intr-un vas de maioneaza si se bate cu mixerul ca la maioneza cu ulei - pana se leaga si se dubleaza cantitatea initiala! La sfarsit de adauga mustarul. Se adauga maioneza peste ciuperci, sare, un catel de usturoi mic pisat (doar pentru aroma discreta) si cui ii place verdeata (marar sau patrunjel tocat mic)!

Adauga comentariu la reteta - Ciuperci cu maioneza de post


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Roastbeef a la Jamie
Prajitura  cu mac
Tort din alune de copac
Dovlecei crocanti la cuptor
Rulade de peste cu morcov si dovlecel
Oua tari cu sos
Chec aperitiv,stelute si braduti
Chutney de prune
Tarta cu rucola
Supa de gulii
Omleta cu orez la cuptor
Oua umplute
Spaghetti cu pesto si fasole verde
Somloi Galuska
Ardei umpluti