Ciuperci cu maioneza de post

Reteta culinara » Retete culinare » Retete de post » Ciuperci cu maioneza de post

Ciuperci cu maioneza de post

Ingrediente:

500 gr de ciuperci,1 cartof,ulei,sare,1 lingurita de mustar

Mod de preparare:

Se dau intr-un clocot cipercile (nu prea mult ca isi pierd vitaminele), se scurg, se racesc si se taie mic! Se fierbe cartoful, se raceste bine (sa fie chiar foarte rece), se piseaza ca de piure si se pune intr-un vas de maioneaza si se bate cu mixerul ca la maioneza cu ulei - pana se leaga si se dubleaza cantitatea initiala! La sfarsit de adauga mustarul. Se adauga maioneza peste ciuperci, sare, un catel de usturoi mic pisat (doar pentru aroma discreta) si cui ii place verdeata (marar sau patrunjel tocat mic)!

Adauga comentariu la reteta - Ciuperci cu maioneza de post


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Ardei umpluti cu legume
Fursecuri cu gem
Dulceata de grapefruit
Muschiulet de porc cu susan
Ciuperci umplute cu legume
Rulada cu cascaval
Papanasi
Fettuccine cu ton si rosii
Ciorbita de pui si fasolica verde
Salata de telina,citrice si rodie
Crema Toffee
Paine rapida fara drojdie
Covrigi
Castraveti cu maioneza de avocado
Chiftelute de calamari