Ciuperci cu maioneza de post

Reteta culinara » Retete culinare » Retete de post » Ciuperci cu maioneza de post

Ciuperci cu maioneza de post

Ingrediente:

500 gr de ciuperci,1 cartof,ulei,sare,1 lingurita de mustar

Mod de preparare:

Se dau intr-un clocot cipercile (nu prea mult ca isi pierd vitaminele), se scurg, se racesc si se taie mic! Se fierbe cartoful, se raceste bine (sa fie chiar foarte rece), se piseaza ca de piure si se pune intr-un vas de maioneaza si se bate cu mixerul ca la maioneza cu ulei - pana se leaga si se dubleaza cantitatea initiala! La sfarsit de adauga mustarul. Se adauga maioneza peste ciuperci, sare, un catel de usturoi mic pisat (doar pentru aroma discreta) si cui ii place verdeata (marar sau patrunjel tocat mic)!

Adauga comentariu la reteta - Ciuperci cu maioneza de post


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Spaghetti cu zucchini si rosii
Tort din albusuri
Ciuperci umplute cu legume
Somon la cuptor cu sos alb
Paste cu spanac si gorgonzola
Chocolate cheesecake
Medalion de vinete
Pateuri cu ciuperci
Feta cu rosii uscate,in ulei
Supa de pui - rapida
Rulade de peste cu morcov si dovlecel
Pui la cuptor
Aripi de curcan tandoori
Paste uriase, umplute cu spanac si ricotta
Chec de carne