Ciuperci cu maioneza de post

Reteta culinara » Retete culinare » Retete de post » Ciuperci cu maioneza de post

Ciuperci cu maioneza de post

Ingrediente:

500 gr de ciuperci,1 cartof,ulei,sare,1 lingurita de mustar

Mod de preparare:

Se dau intr-un clocot cipercile (nu prea mult ca isi pierd vitaminele), se scurg, se racesc si se taie mic! Se fierbe cartoful, se raceste bine (sa fie chiar foarte rece), se piseaza ca de piure si se pune intr-un vas de maioneaza si se bate cu mixerul ca la maioneza cu ulei - pana se leaga si se dubleaza cantitatea initiala! La sfarsit de adauga mustarul. Se adauga maioneza peste ciuperci, sare, un catel de usturoi mic pisat (doar pentru aroma discreta) si cui ii place verdeata (marar sau patrunjel tocat mic)!

Adauga comentariu la reteta - Ciuperci cu maioneza de post


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Salata de Boeuf
Bulete din ciupercute
Prajitura Lia
Tort de portocale
Pesto di rucola
Poularde au vin (à la Jurassiene)
Feta cu rosii uscate,in ulei
Piept de pui simplissime
Bruschette cu legume si tofu
Marmelada de zmeura
Ciorba de rosii II
Sparanghel verde cu bacon
Pui umplut cu telina si morcovi
Friptura de curcan cu mere
Gugelhupf cu marmelada