Drob de ciuperci

Reteta culinara » Retete culinare » Retete de post » Drob de ciuperci

Drob de ciuperci

Ingrediente:

1 kg ciuperci champinion,5 cepe potrivite,4 linguri faina,marar, patrunjel, delikat, piper dupa gust

Mod de preparare:

Se toaca ceapa marunt (sau se da prin masina de tocat), se caleste un pic impreuna cu mirodeniile, se amesteca cu ciupercile curatate si spalate bine apoi fierte, faina si se pun in tava unsa si presarata cu faina apoi se da la cuptor. Este gata cand se rumeneste usor pe margini.

Adauga comentariu la reteta - Drob de ciuperci


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Chiftelute de calamari
Paste uriase, umplute cu spanac si ricotta
Sarmale fara carne
Chiftelute de carne
Legume umplute
Covrigi
Prajitura Latte Macchiato
Varza rosie cu mar
Friptura aromata de porc
Baton de vanilie
Beef Bourguignon - Julia Child
Pesto rosso
Salata de mango
Crap la cuptor (pe gratar)
Piept de pui, la cuptor