Tocanita cu ciuperci

Reteta culinara » Retete culinare » Retete de post » Tocanita cu ciuperci

Tocanita cu ciuperci

Ingrediente:

1 kg. ciuperci, 2 cepe, 2 linguri ulei, o lingurita faina, sare, piper, patrunjel verde tocat

Mod de preparare:

Ciupercile taiate se fierb si se lasa sa se scurga. Intre timp se caleste ceapa in uleiul fierbinte, se pune faina si cind se ingalbeneste se stinge cu o ceasca de apa in care au fiert ciupercile, amestecand mereu sa nu se faca cocoloase. Se pun ciupercile si se lasa sa scada bine, la foc mic. Se sareaza, se pipereaza si cind este gata se presara patrunjelul.Se serveste imediat, dar este foarte gustoasa si rece.

Adauga comentariu la reteta - Tocanita cu ciuperci


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Salata de tortellini
Savarine
Banana Daiquiri
Quinoa cu legume
Bruschette cu legume si tofu
Paste uriase, umplute cu spanac si ricotta
Spaghetti cu sos de vinete si rosii
Inghetata de nectarine si caise
Spaghetti integrale cu leurda si rosii
Tarta cu crema de branza si zmeura
Cozonac cu mac si melcisori cu scortisoara
Paine cu iaurt
Rosii umplute cu orez
Tropical salad with coconut shrimps
Marmelada de zmeura