Tocanita cu ciuperci

Reteta culinara » Retete culinare » Retete de post » Tocanita cu ciuperci

Tocanita cu ciuperci

Ingrediente:

1 kg. ciuperci, 2 cepe, 2 linguri ulei, o lingurita faina, sare, piper, patrunjel verde tocat

Mod de preparare:

Ciupercile taiate se fierb si se lasa sa se scurga. Intre timp se caleste ceapa in uleiul fierbinte, se pune faina si cind se ingalbeneste se stinge cu o ceasca de apa in care au fiert ciupercile, amestecand mereu sa nu se faca cocoloase. Se pun ciupercile si se lasa sa scada bine, la foc mic. Se sareaza, se pipereaza si cind este gata se presara patrunjelul.Se serveste imediat, dar este foarte gustoasa si rece.

Adauga comentariu la reteta - Tocanita cu ciuperci


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Vis de vara: Tort cu zmeura, ciocolata si frisca
Inghetata de nectarine si caise
Faguri cu forma
Quinoa cu legume
Cozonac cu mac si melcisori cu scortisoara
Prajitura cu mere caramel
Praz umplut cu ciuperci
Chiftelute de urda in sos de rosii
Rulada de omleta
Parmigiana di zucchine
Antricot cu sos de piper verde
Rosii umplute cu orez
Friptura aromata de porc
Cozonac
Aluat cu branza