Paste fainoase cu ciuperci sau masline

Reteta culinara » Retete culinare » Retete de post » Paste fainoase cu ciuperci sau masline

Paste fainoase cu ciuperci sau masline

Ingrediente:

500 g paste fainoase, doua cepe, 3 catei de usturoi, 3 linguri ulei, putin Delikat, piper,sare, cimbru, doua linguri bulion, un praf de zahar, o cutie ciupercute sau 200 g masline.

Mod de preparare:

Ceapa se toaca marunt, usturoiul se toaca subtire, se calesc putin si se sting cu bulion si zeama de la ciupercute. Se fierbe pe foc mic, adaugand pe rand: sare, zahar, piper, cimbru, putin Delikat si ciupercutele. Sosul se rastoarna peste pastele fierte separat si clatite in sita cu apa rece. In loc de ciuperci se pot adauga masline oparite separat.

Adauga comentariu la reteta - Paste fainoase cu ciuperci sau masline


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Cocktail-Totally Green
Paine rasucita cu crema de branza
Paste de spanac cu calamari si rosii
Paste cu spanac si gorgonzola
Sarmale fara carne
Faguri cu forma
Somon afumat pe scandura de cedru
Spirale cu Nutella
Inghetata de cocos
Salsa cruda
Mincarica de pipote
Prajitura de ciocolata
Parmigiana di zucchine
Antricot cu sos de piper verde
Muffins cu dovleac(Butternut)