Paste fainoase cu ciuperci sau masline

Reteta culinara » Retete culinare » Retete de post » Paste fainoase cu ciuperci sau masline

Paste fainoase cu ciuperci sau masline

Ingrediente:

500 g paste fainoase, doua cepe, 3 catei de usturoi, 3 linguri ulei, putin Delikat, piper,sare, cimbru, doua linguri bulion, un praf de zahar, o cutie ciupercute sau 200 g masline.

Mod de preparare:

Ceapa se toaca marunt, usturoiul se toaca subtire, se calesc putin si se sting cu bulion si zeama de la ciupercute. Se fierbe pe foc mic, adaugand pe rand: sare, zahar, piper, cimbru, putin Delikat si ciupercutele. Sosul se rastoarna peste pastele fierte separat si clatite in sita cu apa rece. In loc de ciuperci se pot adauga masline oparite separat.

Adauga comentariu la reteta - Paste fainoase cu ciuperci sau masline


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Friptura de vitel in ulei
Tarta rustica cu piersici
Pateuri rapide
Salsa cruda
Rosii umplute cu orez
Pateu din ficat de porc
Tortulete de ciocolata cu mascarpone si zmeura
Rata la cuptor
Paine cu iaurt
Prajitura cu zmeura si pomelo
Ciorba de miel
Cozonaci cu nuca si mac
Prajitura cu ciocolata, cocos si visine
Chec de carne
Pui cu legume de primavara