Paste fainoase cu ciuperci sau masline

Reteta culinara » Retete culinare » Retete de post » Paste fainoase cu ciuperci sau masline

Paste fainoase cu ciuperci sau masline

Ingrediente:

500 g paste fainoase, doua cepe, 3 catei de usturoi, 3 linguri ulei, putin Delikat, piper,sare, cimbru, doua linguri bulion, un praf de zahar, o cutie ciupercute sau 200 g masline.

Mod de preparare:

Ceapa se toaca marunt, usturoiul se toaca subtire, se calesc putin si se sting cu bulion si zeama de la ciupercute. Se fierbe pe foc mic, adaugand pe rand: sare, zahar, piper, cimbru, putin Delikat si ciupercutele. Sosul se rastoarna peste pastele fierte separat si clatite in sita cu apa rece. In loc de ciuperci se pot adauga masline oparite separat.

Adauga comentariu la reteta - Paste fainoase cu ciuperci sau masline


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Stifatho
Chec negru
Friptura aromata de porc
Chiftelute din orez
Cozonac cu mac si melcisori cu scortisoara
Faguri cu forma
Ciocanele de pui cu varza
Spaghetti integrale cu leurda si rosii
Rosii umplute cu ton
Pachetele cu porumb si branza
Saltimbocca alla romana
Sparanghel verde cu bacon
Tortelete cu crema Toffee
Vis de vara: Tort cu zmeura, ciocolata si frisca
Palet de dames