Tocanita de ceapa

Reteta culinara » Retete culinare » Retete de post » Tocanita de ceapa

Tocanita de ceapa

Ingrediente:

6 cepe, 4 buc. rosii, 1 buc. morcov, 3 catei de usturoi, o legatura marar, 1 pahar de ulei, otet, boia,zahar, sare, piper

Mod de preparare:

Ceapa se curata, se taie solzisori, se caleste impreuna cu morcovul ras si cu boiaua. Cind ceapa s-a inmuiat, se adauga rosiile taiate marunt, otetul, zaharul, sarea, piperul si se lasa la fiert 10 minute. La sfarsit, se adauga mararul tocat marunt.

Adauga comentariu la reteta - Tocanita de ceapa


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Rulada de vita cu sunca
Gogosele din flori de dovleac
Tarta sarata din frunze de conopida
Spaghetti cu sos de vinete si rosii
Prajitura parfumata cu caise si flori de lavanda
Somon salbatic cu crusta de brinza
Pateuri cu ciuperci
Caramel Tiramisu
Manti
Risotto cu broccoli si kaiser
Dulceata de pere
Prajitura cu mere si brinza
Tiramisu de capsuni si cocos
Tortulete de ciocolata cu mascarpone si zmeura
Supa de rosii