Tocanita de ceapa

Reteta culinara » Retete culinare » Retete de post » Tocanita de ceapa

Tocanita de ceapa

Ingrediente:

6 cepe, 4 buc. rosii, 1 buc. morcov, 3 catei de usturoi, o legatura marar, 1 pahar de ulei, otet, boia,zahar, sare, piper

Mod de preparare:

Ceapa se curata, se taie solzisori, se caleste impreuna cu morcovul ras si cu boiaua. Cind ceapa s-a inmuiat, se adauga rosiile taiate marunt, otetul, zaharul, sarea, piperul si se lasa la fiert 10 minute. La sfarsit, se adauga mararul tocat marunt.

Adauga comentariu la reteta - Tocanita de ceapa


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Caltabosi
Baton de vanilie
Somon salbatic cu crusta de brinza
Inghetata prajita
Chiftelute de carne
Dovlecei crocanti la cuptor
Vanilla Club
Creveti crocanti cu cocos
Ficatei cu ceapa, vin si marar
Ardei copti pane
Chifle umplute si mozzarella cu rosii la cuptor
Pui la cuptor
Omleta cu orez la cuptor
Tarta cu mere
Paste gratinate cu rulouri din zucchini grilati