Icre de post

Icre de post

Ingrediente:

1 ceasca de gris,3 cesti de suc dulce de rosii,2-3 cepe,1 ceasca de ulei,sare, piper

Mod de preparare:

Sucul de rosii se pune la foc mic sa clocoteasca. Se adauga in ploaie grisul, se amesteca cu grija pana ce grisul se umfla. Se ia de pe foc si se lasa sa se racoreasca. Se adauga putin cate putin uleiul,frecandu-se cu lingura de lemn sau cu mixerul pana se incorporeaza tot uleiul. La sfarsit se adauga,dupa gust, ceapa fin tocata, sarea si piperul.

Adauga comentariu la reteta - Icre de post


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Supa de dovleac ( Butternut )
Snitzel de vita cu crusta de ierburi aromate
Tagliatelle cu ciuperci
Kunefe (cataif)
Tort din albusuri
Gratin de broccoli si conopida
Cupola ninsa cu ciocolata
Turta dulce din piscoturi
Saratele
Faguri cu forma
Piept de pui simplissime
Supa de coada de bou (Ochsenschwanzsuppe)
Praz umplut cu ciuperci
Friptura aromata de porc
Somon la gratar