Icre de post

Icre de post

Ingrediente:

1 ceasca de gris,3 cesti de suc dulce de rosii,2-3 cepe,1 ceasca de ulei,sare, piper

Mod de preparare:

Sucul de rosii se pune la foc mic sa clocoteasca. Se adauga in ploaie grisul, se amesteca cu grija pana ce grisul se umfla. Se ia de pe foc si se lasa sa se racoreasca. Se adauga putin cate putin uleiul,frecandu-se cu lingura de lemn sau cu mixerul pana se incorporeaza tot uleiul. La sfarsit se adauga,dupa gust, ceapa fin tocata, sarea si piperul.

Adauga comentariu la reteta - Icre de post


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Pasta de avocado
Tartiflette
Cornuri cu unt
Spirale cu Nutella
Chiftelute
Tagliatelle a La-Chef-A
Pasca cu branza dulce
Rulada de omleta
Supa de dovleac ( Butternut )
Polos
Pulpe de rata cu bere si stafide
Faguri cu forma
Paste cu ciuperci si rosii
Ardei umpluti,mai altfel
Cheesecake cu rosii si busuioc