Rulada de pui

Rulada de pui

Ingrediente:

850 g piept de pui(aprox. 6 jumatati de piept)
300 g carne vitel(din picior/pt snitel)
200 g costita,feliata foarte subtire
150 ml smantana de frisca
200 ml vin
1 ceapa tocata
1 lingura patrunjel tocat
1 lingurita de mustar fin
piper,sare


Se taie bucatile de piept felii mai grosute,si se bat usor cu ciocanul de carne,apoi aseaza pe o folie alimentara în forma dreptunghiulara.Se macina carnea de vitel,si se amesteca cu ceapa,mustar,patrunjel,smantana,sare,piper si se framanta.Rezulta o pasta mai molicica,care se lasa usor intinsa.

Attached Image


Attached Image

Se roleaza cu ajutorul foliei.


Attached Image


Attached Image

Odata rulata se imbraca in bacon si se repartizeaza intr-o tava,
se toarna vinul si se da la cuptor la 160-170°C timp de 70-80 minute.


Attached Image

Daca se rumeneste prematur,acoperiti cu o folie de aluminiu.
Eu am acoperit.Costita avand ceva grasime,se rumeneste destul de usor.
Se indeparteaza folia,si se mai lasa pana se rumeneste bine.


Attached Image

 

Pe langa am avut orez,paste,ciuperci rumenite si ciuperci cu ceva sos.


Attached Image
 


Adauga comentariu la reteta - Rulada de pui


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Chec aperitiv,stelute si braduti
Snitel de vita cu crusta de ierburi aromate
Dulceata de pere
Bilute de cartofi cu inima de mozzarella
Tarta cu vinete
Chec de carne
Supa Imperiala
Creveti crocanti cu cocos
Paste cu spanac si gorgonzola
Dulceata de portocale cu ciocolata
Tagliatelle a La-Chef-A
Sparanghel verde cu bacon
Somon la cuptor cu sos alb
Schichttorte  Baumkuchen
Ciorbita de pui si fasolica verde