Ingrediente:
850 g piept de pui(aprox. 6 jumatati de piept)
300 g carne vitel(din picior/pt snitel)
200 g costita,feliata foarte subtire
150 ml smantana de frisca
200 ml vin
1 ceapa tocata
1 lingura patrunjel tocat
1 lingurita de mustar fin
piper,sare
Se taie bucatile de piept felii mai grosute,si se bat usor cu ciocanul de carne,apoi aseaza pe o folie alimentara în forma dreptunghiulara.Se macina carnea de vitel,si se amesteca cu ceapa,mustar,patrunjel,smantana,sare,piper si se framanta.Rezulta o pasta mai molicica,care se lasa usor intinsa.
Se roleaza cu ajutorul foliei.
Odata rulata se imbraca in bacon si se repartizeaza intr-o tava,
se toarna vinul si se da la cuptor la 160-170°C timp de 70-80 minute.
Daca se rumeneste prematur,acoperiti cu o folie de aluminiu.
Eu am acoperit.Costita avand ceva grasime,se rumeneste destul de usor.
Se indeparteaza folia,si se mai lasa pana se rumeneste bine.
Pe langa am avut orez,paste,ciuperci rumenite si ciuperci cu ceva sos.
< Anterior | Urmator > |
---|