Rulada de pui

Rulada de pui

Ingrediente:

850 g piept de pui(aprox. 6 jumatati de piept)
300 g carne vitel(din picior/pt snitel)
200 g costita,feliata foarte subtire
150 ml smantana de frisca
200 ml vin
1 ceapa tocata
1 lingura patrunjel tocat
1 lingurita de mustar fin
piper,sare


Se taie bucatile de piept felii mai grosute,si se bat usor cu ciocanul de carne,apoi aseaza pe o folie alimentara în forma dreptunghiulara.Se macina carnea de vitel,si se amesteca cu ceapa,mustar,patrunjel,smantana,sare,piper si se framanta.Rezulta o pasta mai molicica,care se lasa usor intinsa.

Attached Image


Attached Image

Se roleaza cu ajutorul foliei.


Attached Image


Attached Image

Odata rulata se imbraca in bacon si se repartizeaza intr-o tava,
se toarna vinul si se da la cuptor la 160-170°C timp de 70-80 minute.


Attached Image

Daca se rumeneste prematur,acoperiti cu o folie de aluminiu.
Eu am acoperit.Costita avand ceva grasime,se rumeneste destul de usor.
Se indeparteaza folia,si se mai lasa pana se rumeneste bine.


Attached Image

 

Pe langa am avut orez,paste,ciuperci rumenite si ciuperci cu ceva sos.


Attached Image
 


Adauga comentariu la reteta - Rulada de pui


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Friptura de mistret
Paste gratinate cu rulouri din zucchini grilati
Biscuiti cu Nutella
Branza cu verdeturi
Rulada cu cascaval
Tarta cu brinza si zmeura
Painici cu busuioc
Tartiflette
Salata
Prajitura parfumata cu caise si flori de lavanda
Tortulete de ciocolata cu mascarpone si zmeura
Chiftelute
Pogacele cu jumeri
Oua tari cu sos
Rulada de somon afumat