Piept de pui simplissime

Reteta culinara » Retete mancaruri cu carne » Piept de pui simplissime

Piept de pui simplissime

Doii piepti de pui fara piele si fara os pe care i-am desfacut un pic cu cutitul si i-am aplatizat cu ciocanul de snitele, ca sa aibe grosime uniforma (aproximativ 1 cm).Am pus cele doua bucati de carne intr-o tava cu hartie de copt un pic stropita cu ulei apoi le-am sarat si piperat.


Attached Image

Attached Image

Intr-un bol am amestecat o lingura de maioneza, una de iaurt, o lingurita mustar de Dijon si ceva coaja de lamaie. Cu pasta obtinuta am tartinat carnea.

Attached Image

Deasupra am presarat parmigiano si pesmet panko (se poate folosi fara probleme si pesment normal).

Attached Image

Attached Image

Gata pentru copt.

Attached Image

Se coace in cuptorul incalzit la 400F (200C) aproximativ 15 - 20 minute.

Servit langa un risotto cu ciuperci.

Attached Image

Adauga comentariu la reteta - Piept de pui simplissime


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Chocolate Gugelhupf
Painici cu busuioc
Supa de dovleac ( Butternut )
Dulceata de rubarba
Aripi de curcan tandoori
Prajitura cu visine si ciocolata
Supa de pui - rapida
Caltabosi
Chifle umplute si mozzarella cu rosii la cuptor
Aluat cu branza
Ciorbita de conopida cu piept de pui
Somloi Galuska
Tort cu mere si nuci
Supa de dovleac cu gorgonzola
Sarmale fara carne