Piept de pui simplissime

Reteta culinara » Retete mancaruri cu carne » Piept de pui simplissime

Piept de pui simplissime

Doii piepti de pui fara piele si fara os pe care i-am desfacut un pic cu cutitul si i-am aplatizat cu ciocanul de snitele, ca sa aibe grosime uniforma (aproximativ 1 cm).Am pus cele doua bucati de carne intr-o tava cu hartie de copt un pic stropita cu ulei apoi le-am sarat si piperat.


Attached Image

Attached Image

Intr-un bol am amestecat o lingura de maioneza, una de iaurt, o lingurita mustar de Dijon si ceva coaja de lamaie. Cu pasta obtinuta am tartinat carnea.

Attached Image

Deasupra am presarat parmigiano si pesmet panko (se poate folosi fara probleme si pesment normal).

Attached Image

Attached Image

Gata pentru copt.

Attached Image

Se coace in cuptorul incalzit la 400F (200C) aproximativ 15 - 20 minute.

Servit langa un risotto cu ciuperci.

Attached Image

Adauga comentariu la reteta - Piept de pui simplissime


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Gugelhupf cu marmelada
Drob de miel
Parjoale de vara
Paine pictata
Tamagoyaki
Tort de ciocolata cu crema de capsuni
Aperitiv in foi de napolitana
Tarta rustica cu piersici
Dulceata de pere
Chiftelute de carne
Faguri cu forma
Tiramisu de capsuni si cocos
Somon salbatic in sos de vin cu marar
Covrigi
Saltimbocca alla romana