O reteta foarte colorata si foarte la indemana,folosind legume care au ramas de la pranzu` de ieri,sau fierte pe loc pentru un mic -dejun sau o cina rapide.
Avem nevoie de
-cartofi
-morcovi
-varza,(bruxelles)
-verdeata
-2 linguri faina
-ceapa
-sare
-piper
Se fierb al dente legumele,sau se scot din frigi cele de ieri
Se toaca cateva fire de ceapa verde ,sau de care avem
Legumele fierte se dau la racit
Apoi la robot,asa mai grosier
Se amesteca totul intr-un bol,eu am pus si-un chilli,se condimenteaza dupa bunul plac
Si cu mana putin umezita se fac niste chiftele mai mari si mai groase
Se incinge o tigaie,si se ung cu putin ulei ,chiftelele .Se da focul la moderat si se intorc dupa 3-4 min,
Si se servesc cu pofta ,alaturi de un pahar cu bere,merg si cu apa ,foarte bine.
Daca va place faceti si un ochi.Eu am fiert unu-n apa.
Pofta mare!
Urmator > |
---|