
O reteta foarte colorata si foarte la indemana,folosind legume care au ramas de la pranzu` de ieri,sau fierte pe loc pentru un mic -dejun sau o cina rapide.
Avem nevoie de
-cartofi
-morcovi
-varza,(bruxelles)
-verdeata
-2 linguri faina
-ceapa
-sare
-piper
Se fierb al dente legumele,sau se scot din frigi cele de ieri

Se toaca cateva fire de ceapa verde ,sau de care avem

Legumele fierte se dau la racit

Apoi la robot,asa mai grosier

Se amesteca totul intr-un bol,eu am pus si-un chilli,se condimenteaza dupa bunul plac

Si cu mana putin umezita se fac niste chiftele mai mari si mai groase

Se incinge o tigaie,si se ung cu putin ulei ,chiftelele .Se da focul la moderat si se intorc dupa 3-4 min,


Si se servesc cu pofta ,alaturi de un pahar cu bere,merg si cu apa ,foarte bine.
Daca va place faceti si un ochi.Eu am fiert unu-n apa.

Pofta mare!

Urmator > |
---|