Branza topita de casa

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Branza topita de casa

Branza topita de casa

Ingrediente:

2 l lapte fierbinte , 1,4 kg branza de vaci , 1 margarina , 3 oua , 3 lingurite rase cu sare , 1 lingurita bicarbonat .

Mod de preparare:

Se amesteca bine laptele fierbinte cu branza , apoi se strecoara bine printr-un tifon . Se adauga margarina topita (dar nu calda) , ouale , bicarbonatul si sarea . Se pune pe aragaz si se amesteca pana devine lucioasa . Cînd este gata se pune într-o forma (de care doriti) Cine doreste poate adauga chimion macinat sau boia.

Adauga comentariu la reteta - Branza topita de casa


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tort de nuci
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Rulada de vita cu sunca
Supa Imperiala
Chec aperitiv,stelute si braduti
Tortulete de ciocolata cu mascarpone si zmeura
Chicken Bryan
Pui cu legume de primavara
Pate Brisee
Melitzanosalata Agioritiki
Roastbeef a la Jamie
Pesto di rucola
Prajitura cu visine si ciocolata
Crap la cuptor (pe gratar)
Salata de tortellini