Branza topita de casa

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Branza topita de casa

Branza topita de casa

Ingrediente:

2 l lapte fierbinte , 1,4 kg branza de vaci , 1 margarina , 3 oua , 3 lingurite rase cu sare , 1 lingurita bicarbonat .

Mod de preparare:

Se amesteca bine laptele fierbinte cu branza , apoi se strecoara bine printr-un tifon . Se adauga margarina topita (dar nu calda) , ouale , bicarbonatul si sarea . Se pune pe aragaz si se amesteca pana devine lucioasa . Cînd este gata se pune într-o forma (de care doriti) Cine doreste poate adauga chimion macinat sau boia.

Adauga comentariu la reteta - Branza topita de casa


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tort de ciuperci
Piept de pui, la cuptor
Chiftelute de calamari
Ardei umpluti
Um Ali - budinca egipteana din paine
Tort de nuci
Cupola ninsa cu ciocolata
Paine cu iaurt
Inghetata de cocos
Parmigiana di zucchine
Bulete cu cascaval la cuptor
Rulada de vita cu sunca
Rosii umplute cu orez
Tort de ciocolata
Tarta sarata din frunze de conopida