Branza topita de casa

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Branza topita de casa

Branza topita de casa

Ingrediente:

2 l lapte fierbinte , 1,4 kg branza de vaci , 1 margarina , 3 oua , 3 lingurite rase cu sare , 1 lingurita bicarbonat .

Mod de preparare:

Se amesteca bine laptele fierbinte cu branza , apoi se strecoara bine printr-un tifon . Se adauga margarina topita (dar nu calda) , ouale , bicarbonatul si sarea . Se pune pe aragaz si se amesteca pana devine lucioasa . Cînd este gata se pune într-o forma (de care doriti) Cine doreste poate adauga chimion macinat sau boia.

Adauga comentariu la reteta - Branza topita de casa


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Cartofi cu conopida si branza
Pulpa de porc la cuptor in sos de portocale
Carne de miel in stil mongolez
Tarta cu crema de branza si zmeura
Salata de mango
Bulete din ciupercute
Aluat cu branza
Cocktail-Totally Green
Tartiflette
Dovlecei cu patrunjel si usturoi
Vegeta de casa
Muffins cu dovleac(Butternut)
Tort din alune de copac
Cheesecake cu rosii si busuioc
Bors de iarna cu afumatura