Balmus

Balmus

Tags:

Ingrediente:

400 g malai, 1 1/4 l. lapte indoit cu apa, 200 g. brinza de oi(burduf), sare, smintina (facultativ)

Mod de preparare:

Se pune la fiert laptele cu apa, sare si malaiul. Se face o mamaliga mai moale. Cind este gata se adauga brinza si se amesteca bine. Se rastoarna si se stropeste cu smintina.Se serveste fierbinte, iar smintina foarte rece.

Adauga comentariu la reteta - Balmus


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Islere
Butternut umplut
Dulceata de grapefruit
Supa de dovleac ( Butternut )
Pateu din ficat de porc
Parmigiana di zucchine
Cocktail-Totally Green
Dulceata de rubarba
Supa de portocale si crutoane aromtizate cu scortisoara
Ciocanele de pui cu varza
Placinta cu branza sarata
Turta dulce din piscoturi
Painea tigru
Tartiflette
Prajitura parfumata cu caise si flori de lavanda