Balmus

Balmus

Tags:

Ingrediente:

400 g malai, 1 1/4 l. lapte indoit cu apa, 200 g. brinza de oi(burduf), sare, smintina (facultativ)

Mod de preparare:

Se pune la fiert laptele cu apa, sare si malaiul. Se face o mamaliga mai moale. Cind este gata se adauga brinza si se amesteca bine. Se rastoarna si se stropeste cu smintina.Se serveste fierbinte, iar smintina foarte rece.

Adauga comentariu la reteta - Balmus


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Pateu din ficatei de pui
Cranberry Muffins
Rulada de omleta
Paine rapida fara drojdie
Rulada de pui intreg
Prajitura cu ciocolata, cocos si visine
Pui la cuptor
Friptura de curcan cu mere
Manti
Rulada de somon afumat
Chiftele din legume
Drob de miel
Tort de nuci
Cozonac Grania
Barcute de vinete