Carnati de casa cu branza si mamaliguta

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Carnati de casa cu branza si mamaliguta

Carnati de casa cu branza si mamaliguta

Ingrediente:

500 g. carnati afumati, 300 g branza de burduf, malai, 2 oua, 100 g. smantana, ulei, sare

Mod de preparare:

Se face o mamaliga potrivita din malai, apa si sare. Carnatii se taie felii si se prajesc intr o forma unsa cu grasime, pana se rumenesc, dupa care se taie in felii groase. Se pune jumatate din mamaliguta pe fundul tavii, deasupra se pun carnatii si branza, apoi restul de mamaliguta si se acopera din nou cu branza si carnaciori. Se pune la cuptorul incins 15 min, dupa care se toarna ouale batute cu smanatana si se mai lasa 5 minute.

Adauga comentariu la reteta - Carnati de casa cu branza si mamaliguta


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Supa de dovleac cu gorgonzola
Tarta cu rucola
Painea tigru
Spaghetti integrale cu leurda si rosii
Chocolate Gugelhupf
Kisir -  salata de griu
Gugelhupf cu marmelada
Prajitura cu tofu si ciocolata
Brownies cu miere si seminte
Aluat cu branza
Pogacele cu jumeri
Cartofi cu conopida si branza
Aperitiv in foi de napolitana
Prajitura cu mere caramel
Tort de ciocolata