Carnati de casa cu branza si mamaliguta

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Carnati de casa cu branza si mamaliguta

Carnati de casa cu branza si mamaliguta

Ingrediente:

500 g. carnati afumati, 300 g branza de burduf, malai, 2 oua, 100 g. smantana, ulei, sare

Mod de preparare:

Se face o mamaliga potrivita din malai, apa si sare. Carnatii se taie felii si se prajesc intr o forma unsa cu grasime, pana se rumenesc, dupa care se taie in felii groase. Se pune jumatate din mamaliguta pe fundul tavii, deasupra se pun carnatii si branza, apoi restul de mamaliguta si se acopera din nou cu branza si carnaciori. Se pune la cuptorul incins 15 min, dupa care se toarna ouale batute cu smanatana si se mai lasa 5 minute.

Adauga comentariu la reteta - Carnati de casa cu branza si mamaliguta


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Muffins cu dovleac(Butternut)
Pateu din ficat de porc
Gratin de paste si peste, cu bezea
Cornuri cu unt
Piept de pui afumat
Tarta cu crème brûlé
Piept de rata cu ciuperci
Taameia
Piept de pui simplissime
Salam de caracatita
Friptura aromata de porc
Ardei umpluti II
Tortelete cu crema Toffee
Um Ali - budinca egipteana din paine
Pate Brisee