Carnati de casa cu branza si mamaliguta

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Carnati de casa cu branza si mamaliguta

Carnati de casa cu branza si mamaliguta

Ingrediente:

500 g. carnati afumati, 300 g branza de burduf, malai, 2 oua, 100 g. smantana, ulei, sare

Mod de preparare:

Se face o mamaliga potrivita din malai, apa si sare. Carnatii se taie felii si se prajesc intr o forma unsa cu grasime, pana se rumenesc, dupa care se taie in felii groase. Se pune jumatate din mamaliguta pe fundul tavii, deasupra se pun carnatii si branza, apoi restul de mamaliguta si se acopera din nou cu branza si carnaciori. Se pune la cuptorul incins 15 min, dupa care se toarna ouale batute cu smanatana si se mai lasa 5 minute.

Adauga comentariu la reteta - Carnati de casa cu branza si mamaliguta


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Caramel Tiramisu
Chiftele din legume
Supa de gulii
Tarte Flambée
Paste uriase, umplute cu spanac si ricotta
Chisca cu hrisca - caltabos de Bucovina
Cartofi in crusta de mustar
Mancarica de gulas
Compot de rubarba
Piept de rata cu ciuperci
Caipirinha
Pateuri
Papanasi
Bilute de cartofi cu inima de mozzarella
Rulade de peste cu morcov si dovlecel