Carnati de casa cu branza si mamaliguta

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Carnati de casa cu branza si mamaliguta

Carnati de casa cu branza si mamaliguta

Ingrediente:

500 g. carnati afumati, 300 g branza de burduf, malai, 2 oua, 100 g. smantana, ulei, sare

Mod de preparare:

Se face o mamaliga potrivita din malai, apa si sare. Carnatii se taie felii si se prajesc intr o forma unsa cu grasime, pana se rumenesc, dupa care se taie in felii groase. Se pune jumatate din mamaliguta pe fundul tavii, deasupra se pun carnatii si branza, apoi restul de mamaliguta si se acopera din nou cu branza si carnaciori. Se pune la cuptorul incins 15 min, dupa care se toarna ouale batute cu smanatana si se mai lasa 5 minute.

Adauga comentariu la reteta - Carnati de casa cu branza si mamaliguta


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Ardei umpluti II
Prajitura  cu mac
Chec cu ficat
Bruschette cu dovlecei
Spaghetti cu pesto si fasole verde
Vinete umplute
Butternut umplut
Um Ali - budinca egipteana din paine
Chec de carne
Aluat cu branza
Chiftelute de urda in sos de rosii
Chiftelute cu porumb
Friptura de vitel in ulei
Chisca cu hrisca - caltabos de Bucovina
Rulada de pui intreg