Carnati de casa cu branza si mamaliguta

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Carnati de casa cu branza si mamaliguta

Carnati de casa cu branza si mamaliguta

Ingrediente:

500 g. carnati afumati, 300 g branza de burduf, malai, 2 oua, 100 g. smantana, ulei, sare

Mod de preparare:

Se face o mamaliga potrivita din malai, apa si sare. Carnatii se taie felii si se prajesc intr o forma unsa cu grasime, pana se rumenesc, dupa care se taie in felii groase. Se pune jumatate din mamaliguta pe fundul tavii, deasupra se pun carnatii si branza, apoi restul de mamaliguta si se acopera din nou cu branza si carnaciori. Se pune la cuptorul incins 15 min, dupa care se toarna ouale batute cu smanatana si se mai lasa 5 minute.

Adauga comentariu la reteta - Carnati de casa cu branza si mamaliguta


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Carne de miel in stil mongolez
Chocolate Gugelhupf
Vis de vara: Tort cu zmeura, ciocolata si frisca
Paste uriase, umplute cu spanac si ricotta
Salsa cruda
Chec aperitiv,stelute si braduti
Brezel (covrigi nemtesti)
Supa de portocale si crutoane aromtizate cu scortisoara
Prajitura cu gutui si branza
Oua umplute
Pui la cuptor
Ciocolata
Mincarica de pipote
Kunefe (cataif)
Cirnati cu fenel