Cascaval pane

Cascaval pane

Ingrediente:

100-150 g cascaval, unt sau untdelemn, lapte, faina

Mod de preparare:

Cascavalul se taie in felii de 1 cm grosime, in bucati potrivite. Feliile se trec prin lapte sau apa si apoi prin faina, ou (bine batut cu furculita pina cind se face putina spuma) si la urma prin pesmet. Se pregatesc toate feliile. O tigaie goala (potrivita dupa cantitatea cascavalului) se infierbinta, 3-4 minute , la foc mic (nu direct pe flacara). Se pune untdelemn cit sa o acopere in strat subtire (2-3 mm) si imediat se asaza feliile de cascaval care se prajesc pe ambele parti, pina ce se rumenesc si cascavalul se inmoaie. Se servesc imediat, altfel se vor intari.

Adauga comentariu la reteta - Cascaval pane


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Piept de pui, la cuptor
Sandwich Cake cu somon si spanac (Smörgåstårta)
Chisca cu hrisca - caltabos de Bucovina
Chocolate Gugelhupf
Bulete din ciupercute
Snitel de vita cu crusta de ierburi aromate
Placinta  cu pui, spanac si branza
Agliata Verde
Covrigi
Dulceata de rubarba
Ardei umpluti II
Schichttorte  Baumkuchen
Somon salbatic in sos de vin cu marar
Rulada de pui intreg
Salata de fasole cu ton