Cascaval pane

Cascaval pane

Ingrediente:

100-150 g cascaval, unt sau untdelemn, lapte, faina

Mod de preparare:

Cascavalul se taie in felii de 1 cm grosime, in bucati potrivite. Feliile se trec prin lapte sau apa si apoi prin faina, ou (bine batut cu furculita pina cind se face putina spuma) si la urma prin pesmet. Se pregatesc toate feliile. O tigaie goala (potrivita dupa cantitatea cascavalului) se infierbinta, 3-4 minute , la foc mic (nu direct pe flacara). Se pune untdelemn cit sa o acopere in strat subtire (2-3 mm) si imediat se asaza feliile de cascaval care se prajesc pe ambele parti, pina ce se rumenesc si cascavalul se inmoaie. Se servesc imediat, altfel se vor intari.

Adauga comentariu la reteta - Cascaval pane


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Inghetata prajita
Crenvursti in aluat
Fettuccine cu ton si rosii
Dulceata de rubarba
Aripioare prajite in crusta
Cheesecake cu rosii si busuioc
Confit de canard
Cotlete de vinete
Salata de sfecla rosie cu pui
Frigarui de pui
Manti
Salata de telina,citrice si rodie
Pui cu legume de primavara
Gnocchi cu spanac pe sos de rosii cu ciuperci
Muffins cu usturoi si ierburi