Cascaval pane

Cascaval pane

Ingrediente:

100-150 g cascaval, unt sau untdelemn, lapte, faina

Mod de preparare:

Cascavalul se taie in felii de 1 cm grosime, in bucati potrivite. Feliile se trec prin lapte sau apa si apoi prin faina, ou (bine batut cu furculita pina cind se face putina spuma) si la urma prin pesmet. Se pregatesc toate feliile. O tigaie goala (potrivita dupa cantitatea cascavalului) se infierbinta, 3-4 minute , la foc mic (nu direct pe flacara). Se pune untdelemn cit sa o acopere in strat subtire (2-3 mm) si imediat se asaza feliile de cascaval care se prajesc pe ambele parti, pina ce se rumenesc si cascavalul se inmoaie. Se servesc imediat, altfel se vor intari.

Adauga comentariu la reteta - Cascaval pane


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Barcute de vinete
Placinta  cu pui, spanac si branza
Melitzanosalata Agioritiki
Tort din alune de copac
Tartiflette
Prosciutto di Parma e melone
Rulada de omleta
Aperitiv in foi de napolitana
Quark-brinza cremoasa acrisoara
Pui umplut cu telina si morcovi
Rulouri de vinete cu sunca si Roquefort
Portofele de cod cu fasole verde
Tagliatelle a La-Chef-A
Pasta de leustean
Dulceata de pere