Cascaval pane

Cascaval pane

Ingrediente:

100-150 g cascaval, unt sau untdelemn, lapte, faina

Mod de preparare:

Cascavalul se taie in felii de 1 cm grosime, in bucati potrivite. Feliile se trec prin lapte sau apa si apoi prin faina, ou (bine batut cu furculita pina cind se face putina spuma) si la urma prin pesmet. Se pregatesc toate feliile. O tigaie goala (potrivita dupa cantitatea cascavalului) se infierbinta, 3-4 minute , la foc mic (nu direct pe flacara). Se pune untdelemn cit sa o acopere in strat subtire (2-3 mm) si imediat se asaza feliile de cascaval care se prajesc pe ambele parti, pina ce se rumenesc si cascavalul se inmoaie. Se servesc imediat, altfel se vor intari.

Adauga comentariu la reteta - Cascaval pane


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tort de nuci
Rulada de omleta
Chiftelute de carne
Aluat picant pentru tarte, biscuiti
Piept de pui simplissime
Chiftelute din orez
Prosciutto di Parma e melone
Somon la cuptor cu sos alb
Baton de vanilie
Dulceata de grapefruit
Spaghetti cu pesto si fasole verde
Muffins cu spanac
Supa de dovleac cu gorgonzola
Paine rasucita cu crema de branza
Ardei umpluti,mai altfel