Cascaval pane

Cascaval pane

Ingrediente:

100-150 g cascaval, unt sau untdelemn, lapte, faina

Mod de preparare:

Cascavalul se taie in felii de 1 cm grosime, in bucati potrivite. Feliile se trec prin lapte sau apa si apoi prin faina, ou (bine batut cu furculita pina cind se face putina spuma) si la urma prin pesmet. Se pregatesc toate feliile. O tigaie goala (potrivita dupa cantitatea cascavalului) se infierbinta, 3-4 minute , la foc mic (nu direct pe flacara). Se pune untdelemn cit sa o acopere in strat subtire (2-3 mm) si imediat se asaza feliile de cascaval care se prajesc pe ambele parti, pina ce se rumenesc si cascavalul se inmoaie. Se servesc imediat, altfel se vor intari.

Adauga comentariu la reteta - Cascaval pane


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Biscuiti cu Nutella
Inghetata de nectarine si caise
Ardei copti pane
Pasta de avocado
Tarta de ciocolata
Aripioare crocantoase (stil KFC)
Ghiveci de orez cu legume
Tortulete de ciocolata cu mascarpone si zmeura
Musaca
Pasca cu branza dulce
Tartiflette
Melcisori de pizza
Cozonac cu mac si melcisori cu scortisoara
Palet de dames
Taameia