Cascaval pane

Cascaval pane

Ingrediente:

100-150 g cascaval, unt sau untdelemn, lapte, faina

Mod de preparare:

Cascavalul se taie in felii de 1 cm grosime, in bucati potrivite. Feliile se trec prin lapte sau apa si apoi prin faina, ou (bine batut cu furculita pina cind se face putina spuma) si la urma prin pesmet. Se pregatesc toate feliile. O tigaie goala (potrivita dupa cantitatea cascavalului) se infierbinta, 3-4 minute , la foc mic (nu direct pe flacara). Se pune untdelemn cit sa o acopere in strat subtire (2-3 mm) si imediat se asaza feliile de cascaval care se prajesc pe ambele parti, pina ce se rumenesc si cascavalul se inmoaie. Se servesc imediat, altfel se vor intari.

Adauga comentariu la reteta - Cascaval pane


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Lasagne cu spanac si branza chevre
Barcute de vinete
Ciocolata
Gnocchi cu spanac pe sos de rosii cu ciuperci
Agliata Verde
Quark-brinza cremoasa acrisoara
Maultaschen cu sos de rosii
Tort Krantz
Chec cu ficat
Cornuri cu unt
Rulada de omleta
Brownies cu miere si seminte
Inghetata de nectarine si caise
Ciorba din pipote de curcan
Tagliatelle cu ciuperci