Papra moldoveneasca

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Papra moldoveneasca

Papra moldoveneasca

Ingrediente:

6 oua, 200 g branza de oi, 50 g unt, 1 l lapte, 300 g malai, sare, smantana

Mod de preparare:

Se prepara o mamaliguta ceva mai moale, se adauga branza sfaramata si se amesteca bine. Se desarta manaliguta intr-o tava unsa cu unt, se netezeste si cu ajutorul unui polonic cu dosul uns cu unt, dupa care tava se introduce in cuptor. Când ouale (albusurile) s-au inchegat, se scot din cuptor si se servesc imediat fierbinti cu smantana sau cu iaurt.

Adauga comentariu la reteta - Papra moldoveneasca


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Spaghetti cu sos de vinete si rosii
Prajitura Lia
Rulouri de vinete cu sunca si Roquefort
Sesame Chicken
Inghetata de cocos
Chocolate Gugelhupf
Parmigiana di zucchine
Chec aperitiv,stelute si braduti
Chifle umplute si mozzarella cu rosii la cuptor
Batoane de cereale
Rosii umplute cu orez
Friptura de porc cu sorici
Ardei umpluti,mai altfel
Rulada de vita cu sunca
Cozonac cu mac si alune de padure