Papra moldoveneasca

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Papra moldoveneasca

Papra moldoveneasca

Ingrediente:

6 oua, 200 g branza de oi, 50 g unt, 1 l lapte, 300 g malai, sare, smantana

Mod de preparare:

Se prepara o mamaliguta ceva mai moale, se adauga branza sfaramata si se amesteca bine. Se desarta manaliguta intr-o tava unsa cu unt, se netezeste si cu ajutorul unui polonic cu dosul uns cu unt, dupa care tava se introduce in cuptor. Când ouale (albusurile) s-au inchegat, se scot din cuptor si se servesc imediat fierbinti cu smantana sau cu iaurt.

Adauga comentariu la reteta - Papra moldoveneasca


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Quark-brinza cremoasa acrisoara
Lasagne cu spanac si branza chevre
Pulpe de rata cu bere si stafide
Chiftelute de carne
Chisca cu hrisca - caltabos de Bucovina
Roastbeef a la Jamie
Rulada de pui
Parmigiana di melanzane
Rulada de somon afumat
Spaghetti cu sos de vinete si rosii
Salata de vara cu mozzarella
Rosii umplute cu orez
Tagliatelle cu ciuperci
Turta dulce din piscoturi
Rulada cu cascaval