Placinta macedoneana cu branza

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Placinta macedoneana cu branza

Placinta macedoneana cu branza

Ingrediente:

un pachet de foi de placinta, 500 gr. iaurt, 500 gr. branza de burduf iute, 500 gr. telemea usor sarata, 6 oua, ulei pentru uns tava , 200 gr. piure de spanac sau 3 legaturi de marar fin tocat (optional)

Mod de preparare:

Se amesteca bine cele doua tipuri de branza, ouale si verdeturile, daca este cazul. Se unge tava cu ulei, apoi se incepe asezarea foilor in tava. Intre fiecare doua-trei foi se toarna iaurt, iar intre fiecare 5-6 foi se toarna amestecul de branza si ou. Cind se termina foile si branza, se mai pune putin iaurt pe deasupra. Apoi se da la cuptorul bine incins si se lasa pina cand foile de deasupra devin aurii.Atentie! Foile trebuie sa ramana lipite una de alta, nu sa fie arse, intreaga compozitie fiind onctuoasa, moale, ca de budinca.Se serveste calda, eventual cu sos tzatziki.

Adauga comentariu la reteta - Placinta macedoneana cu branza


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Pogacsa
Snitzel de vita cu crusta de ierburi aromate
Baton de vanilie
Pui la cuptor
Compot de rubarba
Pateuri rapide
Tarta cu brinza si zmeura
Supa de chimen
Cupola ninsa cu ciocolata
Vis de vara: Tort cu zmeura, ciocolata si frisca
Faguri cu forma
Butternut umplut
Rata la cuptor
Chisca cu hrisca - caltabos de Bucovina
Chocolate Gugelhupf