Puricei boieresti

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Puricei boieresti

Puricei boieresti

Ingrediente:

500 mamaliga, 100 g untura sau unt, 300 g branza, 150 g jumari, 100 g carnati afumati, piper

Mod de preparare:

Mamaliga se zdrobeste cu furculita si se pune intr-o cratita peste untura bine incinsa. Se amesteca permanent pana cand mamaliga incepe sa devina faramicioasa si apoi se adauga carnatii taiati marunt si branza rasa. Se serveste calda cu un pahar de tuica sau vin rosu rece.

Adauga comentariu la reteta - Puricei boieresti


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Caltabosi
Crutoane aromate
Tarta sarata din frunze de conopida
Pui cu legume de primavara
Aperitiv in foi de napolitana
Tamagoyaki
Pesto di rucola
Pasca cu branza dulce
Carne de miel in stil mongolez
Cornuri cu unt
Pasta de leustean
Salata Manager
Crostoni cu miel
Friptura de curcan cu mere
Polos