Puricei boieresti

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Puricei boieresti

Puricei boieresti

Ingrediente:

500 mamaliga, 100 g untura sau unt, 300 g branza, 150 g jumari, 100 g carnati afumati, piper

Mod de preparare:

Mamaliga se zdrobeste cu furculita si se pune intr-o cratita peste untura bine incinsa. Se amesteca permanent pana cand mamaliga incepe sa devina faramicioasa si apoi se adauga carnatii taiati marunt si branza rasa. Se serveste calda cu un pahar de tuica sau vin rosu rece.

Adauga comentariu la reteta - Puricei boieresti


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Chisca cu hrisca - caltabos de Bucovina
Bors de iarna cu afumatura
Spaghetti cu pesto si fasole verde
Inghetata de nectarine si caise
Pogacele cu jumari
Bruschette cu legume si tofu
Chifle umplute si mozzarella cu rosii la cuptor
Snitel de vita cu crusta de ierburi aromate
Parmigiana di melanzane
Rulouri din piept de pui
Pesto rosso
Chec cu ficat
Somon la gratar
Cozonac
Cozonac cu mac si alune de padure