Rulada de cascaval

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Rulada de cascaval

Rulada de cascaval

Ingrediente:

350 g cascaval, 100 g unt, 100 g faina, 5 oua, smanatana pentru servire

Mod de preparare:

Se rade cascavalul pe razatoarea mica. Se freaca galbenusurile de oua cu faina si untul. Daca cascavalul nu este sarat se adauga putina sare sau Delikat. Se adauga 250 de grame din cascavalul ras. Albusurile de oua se bat spuma si se adauga la compozitie.Se poate servi atat calda cat si rece. Se serveste cu smantana.

Adauga comentariu la reteta - Rulada de cascaval


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Legume umplute
Chutney de prune
Drob de pui
Sesame Chicken
Medalion de vinete
Supa de chimen
Rulada de pui intreg
Supa gulas
Rulouri de vinete cu sunca si Roquefort
Tort de portocale
Paste cu spanac si gorgonzola
Bulete cu cascaval la cuptor
Gratin de broccoli si conopida
Sandwich Cake cu somon si spanac (Smörgåstårta)
Poularde au vin (à la Jurassiene)