Rulada de cascaval

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Rulada de cascaval

Rulada de cascaval

Ingrediente:

350 g cascaval, 100 g unt, 100 g faina, 5 oua, smanatana pentru servire

Mod de preparare:

Se rade cascavalul pe razatoarea mica. Se freaca galbenusurile de oua cu faina si untul. Daca cascavalul nu este sarat se adauga putina sare sau Delikat. Se adauga 250 de grame din cascavalul ras. Albusurile de oua se bat spuma si se adauga la compozitie.Se poate servi atat calda cat si rece. Se serveste cu smantana.

Adauga comentariu la reteta - Rulada de cascaval


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Praz umplut cu ciuperci
Tagliatelle cu ardei, seminte de pin si stafide
Vanilla Club
Marmelada de zmeura
Cozonac cu mac si melcisori cu scortisoara
Tarta cu rucola
Aluat cu branza
Pulpa de porc la cuptor in sos de portocale
Bruschette cu legume si tofu
Dulceata de pere
Paste cu ciuperci si rosii
Crostoni cu miel
Bilute de cartofi cu inima de mozzarella
Parjoale de vara
Roastbeef a la Jamie