Rulada de cascaval

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Rulada de cascaval

Rulada de cascaval

Ingrediente:

350 g cascaval, 100 g unt, 100 g faina, 5 oua, smanatana pentru servire

Mod de preparare:

Se rade cascavalul pe razatoarea mica. Se freaca galbenusurile de oua cu faina si untul. Daca cascavalul nu este sarat se adauga putina sare sau Delikat. Se adauga 250 de grame din cascavalul ras. Albusurile de oua se bat spuma si se adauga la compozitie.Se poate servi atat calda cat si rece. Se serveste cu smantana.

Adauga comentariu la reteta - Rulada de cascaval


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Ciocanele de pui cu varza
Mincarica de pipote
Pulpa de porc la cuptor in sos de portocale
Poularde au vin (à la Jurassiene)
Ardei copti pane
Butternut umplut
Piept de pui afumat
Crema de zahar ars
Cheesecake cu rosii si busuioc
Confit de canard
Pui cu legume de primavara
Painea tigru
Vis de vara: Tort cu zmeura, ciocolata si frisca
Aripi de curcan tandoori
Supa crema de ciuperci