Rulada de cascaval

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Rulada de cascaval

Rulada de cascaval

Ingrediente:

350 g cascaval, 100 g unt, 100 g faina, 5 oua, smanatana pentru servire

Mod de preparare:

Se rade cascavalul pe razatoarea mica. Se freaca galbenusurile de oua cu faina si untul. Daca cascavalul nu este sarat se adauga putina sare sau Delikat. Se adauga 250 de grame din cascavalul ras. Albusurile de oua se bat spuma si se adauga la compozitie.Se poate servi atat calda cat si rece. Se serveste cu smantana.

Adauga comentariu la reteta - Rulada de cascaval


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Fettuccine cu ton si rosii
Friptura de curcan cu mere
Papanasi
Salata de tortellini
Tort de ciuperci
Banana Daiquiri
Dulceata de rubarba
Rosii umplute cu orez
Cotlete de vinete
Capunti alla puttanesca
Dulceata de pere
Ardei umpluti,mai altfel
Chiftelute de calamari
Supa-crema de broccoli
Ardei copti pane