Rulada de cascaval

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Rulada de cascaval

Rulada de cascaval

Ingrediente:

350 g cascaval, 100 g unt, 100 g faina, 5 oua, smanatana pentru servire

Mod de preparare:

Se rade cascavalul pe razatoarea mica. Se freaca galbenusurile de oua cu faina si untul. Daca cascavalul nu este sarat se adauga putina sare sau Delikat. Se adauga 250 de grame din cascavalul ras. Albusurile de oua se bat spuma si se adauga la compozitie.Se poate servi atat calda cat si rece. Se serveste cu smantana.

Adauga comentariu la reteta - Rulada de cascaval


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Supa de portocale si crutoane aromtizate cu scortisoara
Aripi de curcan tandoori
Melcisori de pizza
Tort cu cafea si gem de zmeura
Antricot cu sos de piper verde
Banana Daiquiri
Pui umplut cu telina si morcovi
Aluat cu branza
Prajitura cu tofu si ciocolata
Taameia
Supa crema de ciuperci
Somon la cuptor cu sos alb
Sirop de citrice
Salsa cruda
Chec de carne