Rulada de cascaval

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Rulada de cascaval

Rulada de cascaval

Ingrediente:

350 g cascaval, 100 g unt, 100 g faina, 5 oua, smanatana pentru servire

Mod de preparare:

Se rade cascavalul pe razatoarea mica. Se freaca galbenusurile de oua cu faina si untul. Daca cascavalul nu este sarat se adauga putina sare sau Delikat. Se adauga 250 de grame din cascavalul ras. Albusurile de oua se bat spuma si se adauga la compozitie.Se poate servi atat calda cat si rece. Se serveste cu smantana.

Adauga comentariu la reteta - Rulada de cascaval


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Ciorbita de conopida cu piept de pui
Ardei umpluti
Batoane de cereale
Rulada de omleta
Tiramisu de capsuni si cocos
Cozonac Grania
Chec cu ficat
Melcisori de pizza
Ciocanele de pui cu varza
Prajitura Lia
Rulada de pui intreg
Supa de dovleac ( Butternut )
Faguri cu forma
Tarta sarata din frunze de conopida
Salata de cartofi cu ton