Rulada de cascaval

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Rulada de cascaval

Rulada de cascaval

Ingrediente:

350 g cascaval, 100 g unt, 100 g faina, 5 oua, smanatana pentru servire

Mod de preparare:

Se rade cascavalul pe razatoarea mica. Se freaca galbenusurile de oua cu faina si untul. Daca cascavalul nu este sarat se adauga putina sare sau Delikat. Se adauga 250 de grame din cascavalul ras. Albusurile de oua se bat spuma si se adauga la compozitie.Se poate servi atat calda cat si rece. Se serveste cu smantana.

Adauga comentariu la reteta - Rulada de cascaval


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Paste uriase, umplute cu spanac si ricotta
Supa gulas
Pui umplut cu telina si morcovi
Bulion de rosii
Ardei umpluti II
Oua tari cu sos
Supa crema de rosii si morcovi
Clatite umplute cu salata de pui si avocado
Pogacele cu jumari
Agliata Verde
Chiftelute cu porumb
Placinta  cu pui, spanac si branza
Aripi de curcan tandoori
Pachetele cu porumb si branza
Aripioare crocantoase (stil KFC)