Tocin

Tocin

Tags:

Ingrediente:

2 kg de cartofi, o lingura de sare, 2 oua, un pumn de branza de burduf, untura de porc, cateva linguri de smantana

Mod de preparare:

Se iau cartofii, se curata si se rad pe razatoarea cu dintii cei mai mici (trebuie sa devina o pasta). Se pune sarea, ouale si se amesteca bine. Se ia un pumn de branza de la burduf si se amesteca deasemenea in pasta rezultata. Se toarna pasta intr-o tava unsa cu untura de porc (de preferinta cu gust de afumatura) si se da la cuptor la foc mijlociu. Se lasa acolo pana capata o coaja maronie-aurie. Se scoate, se unge pe deasupra cu cateva linguri de smantana, se taie si se serveste cat e cald.

Adauga comentariu la reteta - Tocin


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Salata de mango
Crostoni cu miel
Tort de ciocolata
Tarta cu crema de branza si zmeura
Ciorba de praz cu zeama de varza
Tarta cu rucola
Ardei umpluti,mai altfel
Roastbeef a la Jamie
Um Ali - budinca egipteana din paine
Rulada de omleta
Cartofi in crusta de mustar
Supa Imperiala
Tarta cu crème brûlé
Ciorba de salata
Barcute de vinete