Tocin

Tocin

Tags:

Ingrediente:

2 kg de cartofi, o lingura de sare, 2 oua, un pumn de branza de burduf, untura de porc, cateva linguri de smantana

Mod de preparare:

Se iau cartofii, se curata si se rad pe razatoarea cu dintii cei mai mici (trebuie sa devina o pasta). Se pune sarea, ouale si se amesteca bine. Se ia un pumn de branza de la burduf si se amesteca deasemenea in pasta rezultata. Se toarna pasta intr-o tava unsa cu untura de porc (de preferinta cu gust de afumatura) si se da la cuptor la foc mijlociu. Se lasa acolo pana capata o coaja maronie-aurie. Se scoate, se unge pe deasupra cu cateva linguri de smantana, se taie si se serveste cat e cald.

Adauga comentariu la reteta - Tocin


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Pulpa de porc la cuptor in sos de portocale
Quark-brinza cremoasa acrisoara
Ciuperci umplute cu crema de broccoli
Beef Bourguignon - Julia Child
Pogacele cu jumeri
Rulada de pui
Mincarica de pipote
Prajitura cu zmeura si pomelo
Branza cu verdeturi
Medalion de vinete
Spaghetti cu pesto si fasole verde
Pogacsa
Prajitura cu tofu si ciocolata
Rulade de peste cu morcov si dovlecel
Ardei copti pane