Drob de miel

Drob de miel

Ingrediente:
inima, ficatul si plamanii de la un miel, o ceapa, 1 morcov, o radacina de patrunjel, 3-4 oua, 4 legaturi cu ceapa verde, marar verde, patrunjel verde, 1 prapur, 1 felie piine, sare, piper, ulei

Mod de preparare:

Se pune apa cu un praf de sare sa fiarba si cind clocoteste se pun maruntaiele de miel curatate, spalate si se lasa sa fiarba cu o ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel la foc mic. Cind sunt gata se lasa sa se raceasca si se trec prin masina de tocat cu o bucatica de miez de paine muiat in apa si stors. Se amesteca carnea tocata cu ceapa verde tocata cu tot cu codite, cu marar si patrunjel verde tocate fin, cu sare, piper si cu ouale. Se spala bine prapurul. Se unge o cratita cu ulei, se asaza prapurul in cratita, se intinde si pe peretii laterali pina sus, se toarna compozitia inauntru, se inveleste cu prapurele, se unge cu ulei deasupra si se introduce in cuptor sa se coaca. Cand sunt gata, se rastoarna din cratita pe o farfurie, apoi se rastoarna pe o alta farfurie astfel ca sa fie cu fata in sus, se prezinta intreg la masa, apoi se taie felii.

Adauga comentariu la reteta - Drob de miel


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Supa crema de rosii si morcovi
Vanilla Club
Risotto cu broccoli si kaiser
Quinoa cu legume
Rulada de pui intreg
Fursecuri fine cu nuci
Stifatho
Papanasi
Tarta cu brinza si zmeura
Tagliatelle cu ardei, seminte de pin si stafide
Legume umplute
Tort de ciuperci
Rosii umplute cu ton
Brezel (covrigi nemtesti)
Feta cu rosii uscate,in ulei