Piept de pui cu smantana si hrean

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Piept de pui cu smantana si hrean

Piept de pui cu smantana si hrean

Ingrediente:

1-1,5 kg. piept de pui, 2 cepe, 400 g. smantana, o legatura radacina de hrean, sare, piper , cimbru

Mod de preparare:

Pieptul de pui se curata, spala si se fierbe in apa rece cu sare, se spumuieste se adauga ceapa, pana ce fierbe carnea. Se desoseaza carnea se portioneaza in bucati potrivite, nici prea mari dar nici foarte mici. Se curata radacinile de hrean se rad fin si se amasteca cu smantana , se condimenteaza dupa gust si apoi se amasteca cu carnea de pui. Se consuma rece in deschiderea unei mese festive sau la cina.

Adauga comentariu la reteta - Piept de pui cu smantana si hrean


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Paine cu iaurt
Galuste de dovlecei cu sos de sofran
Chifle umplute si mozzarella cu rosii la cuptor
Rulada de pui intreg
Supa Imperiala
Oua tari cu sos
Pui umplut cu telina si morcovi
Salata de telina si morcovi rasi
Banana Daiquiri
Paine cu seminte
Pateuri rapide
Aperitiv in foi de napolitana
Tagliatelle cu ardei, seminte de pin si stafide
Cotlete de vinete
Baclavale traditionale