Piept de pui cu smantana si hrean

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Piept de pui cu smantana si hrean

Piept de pui cu smantana si hrean

Ingrediente:

1-1,5 kg. piept de pui, 2 cepe, 400 g. smantana, o legatura radacina de hrean, sare, piper , cimbru

Mod de preparare:

Pieptul de pui se curata, spala si se fierbe in apa rece cu sare, se spumuieste se adauga ceapa, pana ce fierbe carnea. Se desoseaza carnea se portioneaza in bucati potrivite, nici prea mari dar nici foarte mici. Se curata radacinile de hrean se rad fin si se amasteca cu smantana , se condimenteaza dupa gust si apoi se amasteca cu carnea de pui. Se consuma rece in deschiderea unei mese festive sau la cina.

Adauga comentariu la reteta - Piept de pui cu smantana si hrean


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Ardei umpluti II
Bors de iarna cu afumatura
Barcute de vinete
Chiftelute de calamari
Tortulete de ciocolata cu mascarpone si zmeura
Carne de miel in stil mongolez
Caramel Tiramisu
Manti
Spinach and Feta Quesadilla
Tarta cu rucola
Tort de ciocolata
Branza cu verdeturi
Gratin de paste si peste, cu bezea
Supa de rosii
Paine  pe vatra