Piept de pui cu smantana si hrean

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Piept de pui cu smantana si hrean

Piept de pui cu smantana si hrean

Ingrediente:

1-1,5 kg. piept de pui, 2 cepe, 400 g. smantana, o legatura radacina de hrean, sare, piper , cimbru

Mod de preparare:

Pieptul de pui se curata, spala si se fierbe in apa rece cu sare, se spumuieste se adauga ceapa, pana ce fierbe carnea. Se desoseaza carnea se portioneaza in bucati potrivite, nici prea mari dar nici foarte mici. Se curata radacinile de hrean se rad fin si se amasteca cu smantana , se condimenteaza dupa gust si apoi se amasteca cu carnea de pui. Se consuma rece in deschiderea unei mese festive sau la cina.

Adauga comentariu la reteta - Piept de pui cu smantana si hrean


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Chiftele din legume
Manti
Cozonaci cu nuca si mac
Cozonac cu mac si melcisori cu scortisoara
Drob de pui
Ciuperci umplute cu crema de broccoli
Aripi de curcan tandoori
Vegeta de casa
Salata de mango
Chutney de prune si ardei
Rulada de vita cu sunca
Rulada de omleta
Inghetata prajita
Prajitura parfumata cu caise si flori de lavanda
Bulete cu cascaval la cuptor