Piept de pui cu smantana si hrean

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Piept de pui cu smantana si hrean

Piept de pui cu smantana si hrean

Ingrediente:

1-1,5 kg. piept de pui, 2 cepe, 400 g. smantana, o legatura radacina de hrean, sare, piper , cimbru

Mod de preparare:

Pieptul de pui se curata, spala si se fierbe in apa rece cu sare, se spumuieste se adauga ceapa, pana ce fierbe carnea. Se desoseaza carnea se portioneaza in bucati potrivite, nici prea mari dar nici foarte mici. Se curata radacinile de hrean se rad fin si se amasteca cu smantana , se condimenteaza dupa gust si apoi se amasteca cu carnea de pui. Se consuma rece in deschiderea unei mese festive sau la cina.

Adauga comentariu la reteta - Piept de pui cu smantana si hrean


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tort de portocale
Saratele
Prajitura cu mere caramel
Caviar de vinete
Dulceata de portocale cu ciocolata
Snitel de vita cu crusta de ierburi aromate
Paste cu spanac si gorgonzola
Salata de telina si morcovi rasi
Ghiveci de orez cu legume
Gnocchi cu spanac pe sos de rosii cu ciuperci
Prajitura cu gutui si branza
Paine pictata
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Rulada de pui
Tarta cu crème brûlé