Piept de pui cu smantana si hrean

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Piept de pui cu smantana si hrean

Piept de pui cu smantana si hrean

Ingrediente:

1-1,5 kg. piept de pui, 2 cepe, 400 g. smantana, o legatura radacina de hrean, sare, piper , cimbru

Mod de preparare:

Pieptul de pui se curata, spala si se fierbe in apa rece cu sare, se spumuieste se adauga ceapa, pana ce fierbe carnea. Se desoseaza carnea se portioneaza in bucati potrivite, nici prea mari dar nici foarte mici. Se curata radacinile de hrean se rad fin si se amasteca cu smantana , se condimenteaza dupa gust si apoi se amasteca cu carnea de pui. Se consuma rece in deschiderea unei mese festive sau la cina.

Adauga comentariu la reteta - Piept de pui cu smantana si hrean


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Rulada cu cascaval
Ghiveci de orez cu legume
Chifle umplute si mozzarella cu rosii la cuptor
Tarta de ciocolata
Rosii umplute cu orez
Ficatei cu ceapa, vin si marar
Rulada de pui
Crema de zahar ars
Paste uriase, umplute cu spanac si ricotta
Supa crema de rosii si morcovi
Capunti alla puttanesca
Pateu din ficatei de pui
Parjoale de vara
Mincarica de pipote
Inghetata de nectarine si caise