Rulada de carne

Rulada de carne

Ingrediente:

carne de porc (burta porcului, dar sa fie macra)doua cani de apa, sare, mirodenii - piper macinat, usturoi, boia de ardei dulce, foaie de dafin

Mod de preparare:

Se face un amestec din mirodenii, 2 cani de apa rece, sare, usturoiul se piseaza si se amesteca toate. Burta se cresteaza un pic se sareaza si se asaza intr-o oala, se toarna amestecul de mirodenii peste carne si se lasa la macerat 3-4 zile la rece. Dupa ce s-a macerat carnea si a prins gust de mirodenii se ruleaza carnea si se leaga cu sfoara. Peste zeama care a ramas cu mirodenii se asaza rulada de carne si se mai adauga apa. Se fierbe si se lasa la racit in oala. Se scoate si se da prin boiaua de ardei dulce. Se taie felii si se serverste cu mustar.Se serveste rece, cu mustar, usturoi sau ceapa.

Adauga comentariu la reteta - Rulada de carne


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Musaca
Tort de ciocolata
Branza cu verdeturi
Prajitura cu mere si brinza
Spaghetti cu sos de vinete si rosii
Ardei umpluti cu legume
Ardei copti pane
Ficatei cu ceapa, vin si marar
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Banana Daiquiri
Ciocolata
Aripioare prajite in crusta
Drob de miel
Drob de pui
Sandwich Cake cu somon si spanac (Smörgåstårta)